Saturday, 9 February 2013

Segmen : My Best K-Drama by Aziera

 

hello hello hello :D harini terserempak dengan sorang blogger ni, Aziera. Dia ajak join Segmen yang menarik perhatian aku jugakk. tapi masalahnya aku banyak sangat kot tengok K-Drama sampai taktau nak pilih mana satu. eh semua favourite tau ! haha. jadi dengan berbesar hati aku join jugak segmen ni :) korang yang nak join tu aku dah siap bagi link dekat bawah banner. tinggal klick aje :D

so, K-Drama yang menjadi pilihan aku ialahhhh *drum rolllsss*  

TO THE BEAUTIFUL YOU 

see? Choi Minho handsome kannnn? Choi Sulli comel kan ? Cerita ni tak secomplicated drama lain. Kang Tae Joon (Minho) ni sorang atlet lompat tinggi Korea. Sekolah dekat Genie High School. sekolah ni khas untuk pelajar lelaki je. so, sebab minat sangat dekat Tae-Joon. Goo Hae-Hee (Sulli) sanggup modified diri dia jadi lelaki. siap potong rambut dan ubah penampilan. kononya nak jadi lelaki supaya dapat masuk sekolah yang sama dgn Tae-Joon. mula dari rakan sebilik, Tae-Joon dan Jae-Hee hubungan dorang jadi rapat. lepas Tae-Joon tau Jae-Hee ni pompuan dia crush pulak dekat Jae-Hee. awal2 dia tak suka Jae-Hee tu :D tapi, dalam diam eun-Kyul (Lee Hyun Woo) jatuh cinta pulak dgn Jae-Hee. kisah cinta tiga segi -.- tapi, at last Jae-Hee pun mula suka dgn Tae-Joon. wuwuwuwu part romatik ni takboleh jalan. haha seriously romantic !

alaaa, taknak story panjang. rasa rindu pulak nak tengok drama ni. rindu dengan kenakalan pelajar2 Genie High School . hihi ^^. okaylah. layan sikit gambar pelakon2 drama ni :)

Tumblr_mfpv5vrknb1rufdkyo1_500_large 
babak romantik eun-Kyul & Jae-Hee

543968_539839606040939_807296035_n_large 
Tae-Joon selamatkan Jae-Hee 

Tumblr_mco2buuj8a1rj7r33o1_500_large 
the coupleeeee

Tumblr_mb2gbyentp1r48jtr_large 
ni nak skodeng lah ni

644214_313319242100011_778320149_n_large 
barisan pelakon

dah selesai segmen ni :) syarat pun semua dah beress :)
thank you :*

6 comments:

shahrayyan said...

chaca..! thanks tau sudi join.. :) TBY memang best.! Sulli memang btol2x cute kan?? hehe.. XD

Trish Natasha said...

your welcomee. yes sulli mmg comel. minho sangatttt *speechless*

shahrayyan said...

da update snarai peserta.. bole la bw.. :)

http://dearmonyetsayang.blogspot.com/2012/11/4-u-guys.html

Nor Aznida said...

nida xpenah tgok drama ni... :(

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/my-best-k-drama-by-aziera.html

*buang la word verification ni...malas nk taip huruf2 tu...hehe

Ween said...

jenjalan sini dari segmen yang sama. jom lawat ween pulak :D

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-k-drama-by-aziera.html

eCha said...

hai.. dari segmen same.. :D.. follow sini

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-k-drama-by-aziera.html