Friday, 11 January 2013

WA TAKTAU MANA MAHU PILIH -.-

Annyeonghaseyo Chingus sehat tak? ahaha. maaflah harini terlebih ceria sebab dah jumpa pencil case yang hilang semalam. heh gomawo cikgu sara & budak yang jumpa tu gilo semalam den takleh tidor sebab ingat pasal IC yang ada dalam pencil case tu. yolah dah lah aku tak pegi sekolah tadi. tak pasal2 org ingat aku bukan warganegara. kwh kwh kwh

back to setory yang sepatutnya diluahkan. ecewah bahasa puitis. kekekekeke dah dapat kebenaran dah ! i mean kebenaran nak beli gadget baru. tapi kan kan kan. wa taktau mau beli yang mana satu. heh maklumlah dekat pasaran sekarang melambak smartphone, ipad, tablet, note. just perlukan money je untuk puaskan niat memiliki gadget tu. yeah as you know aku memang gila gadget, cuma aku masih student duit beli seluar kecik pun mak bapak bagi. lainlah anak org kaya kan.

tapi problemo sekarang aku tak tau nak pilih mana satu -.- kalau tak reti pilih acano aku nak beli kan? idea phelishhh. aku taknak ahh menyesal lepas beli *macam phone aku sekarang*

Samsung Galaxy Note I 

 
Samsung Galaxy Tab 7.0
LG Optimus VU II

semua gorjes kan? aku tak masukkan Samsung Galaxy Camera sebab gilo mahal doe gaji aku kerja supermarket 8 bulan kot. ahak ahak -.- kalau aku nak LG tu tapi Kuching ada jual ke? neh kalau samsung tu memang ahh melambak dekat lokyat ! takyah cari pun memang ada. lagipun samsung dah common sangat aku tengok. maklumlah harga down sikit semua dah gendong gadget samsung. aku je tak. kihkihkih
 

acano ni? tak de org yang nak rekemen dekat aku. mana aku nak tau baik buruk benda tu. eh yang penting aku dapat tengok MV and muka oppa2 aku  

ps : heh korang yang tak tengok lagi SBS GAYO DAEJUN pukul 9 tadi nanti petang boleh tengok lagi. channel 393. GD sangat awesome you know. kekekekeke :D

2 comments:

Wanny J said...

if i, i chouse samsung galaxy note I :D

Trish Natasha said...

really ? hurmm okay thankss :)