Wednesday, 12 December 2012

BALIK KAMPUNG ~





Annyeonghaseyo Chingus. tak taip panjang kali ni sebab baru balek dari Christmas Carolling. aku pegi 7 buah rumah pun dah semput mak aihh ~ exsesais di malam hari *kononya*

dan baru habis kemas baju and all those stuff yang aku nak bawak balik kampung. hehe :D esok balik kampung aku. ngeee rumah panjang here i come :D rindu nak balik kampung. dah 1 tahun kot tak balek. tapi palinggggg tak suka perjalanan nak pegi tu -.- uhuksss sampai termuntah hijaubirukuningbrownpurple aku. mabuk darat ! *sensitip tahap rasa nak tibai*

so, what should i say more? k i will miss my first : Friends and family Second: Internet *sana takda internet* Third: Darlinks i Youtube, xleh nak tengok muka Oppa Panda, Dragon, Bingu, Dae and Bae. *BIBANG, dimana ku berada, kau selalu dihatiku* errr -.- haha bunyi mcm KPOPPERS tegar, well im not !

so, kampung, what will i do when im there ? memancing? i do love memancing *udang the most* and aku nak cari ikan kaloi. pengganti Kokoi. Kokoi i miss you -.-


you must miss me otherwise i will not giving you an icecream *dance lagu HyunA* so, see you next to the next week maybe ? 

1 comment:

Wanny J said...

so you sik online lah kelak madu? :'(